2013 yılında okulumuz TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri arası proje yarışmasına 61 projeyle başvuru girişlerini tamamlamıştır.

OKULUMUZDAN BÜYÜK BAŞARI

Son yıllarda başarı grafiği gittikçe artan Okulumuz, geçen sene elde ettiği başarıyı bu sene dörde katlayarak, 2013 yılında TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri arası proje yarışmasına , Erzurum ilinde bir ilki gerçekleştirerek hazırladığı 61 projeyle başvuru yapmıştır. Okulumuzdan Biyoloji, Bilgisayar, Coğrafya, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih, Sosyoloji, Felsefe alanlarında hazırlanan 61 projenin tamamı normal başvuru süresinde tamamlanarak 25.01.2013 tarihinde TÜBİTAK Erzurum Bölge Koordinatörlüğüne teslim edilmiştir. Okulumuzda proje çalışmaları süresince emeği geçen başta okul idaresi olmak üzere , fedakar öğretmenlerimize ,çalışkan öğrencilerimize ve bu projelerin hazırlanmasında katkı sağlayan herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

Proje çalışması yapan öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve proje isimlerine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2013 Yılı Atatürk Anadolu Lisesi TÜBİTAK Projeleri

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1890 kez okundu

Anlık
Yarın